קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות70
ציון בריאות1
מגזין

מרמלדת האבנרו

מרמלדת האבנרו
Habanero Marmalade נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מתאים ל-70 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. אם יש לכם צ'ילי habanero, סוכר, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping, ו המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés.

הוראות

1
מקום 7 צנצנות שימורים נקיים (גודל 1 כוס), טבעות, מכסים חדשים במחבת 6-8 ליטר. מכסים במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום; להשאיר במים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לובש כפפות גומי, להסיר ולהשליך גבעולים וזרעים מצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
חותכים את צמרות מעוקלות וישבנים מפלפלים; להשליך גבעולים ולשמור חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
5
חותכים וזורקים ממברנות לבנות; לשמור זרעים. פרוס צדדים פלפל ישר לתוך 1/8-על ידי 2 1/2 אינץ ' רצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
בבלנדר, מערבולת צ ' ילי, צמרות פלפל ותחתונים, ו 1/2 כוס חומץ עד חלק טהור.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
במחבת 8-10 ליטר על חום גבוה, להביא צ ' ילי טהור, זרעי פלפל ופרוסות, נשאר חומץ כוס 1, וסוכר לרתיחה מלאה, מתגלגל, ערבוב כל הזמן, ואז להרתיח בדיוק 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף פקטין למחבת. ערבוב כל הזמן על חום גבוה, לחזור לרתיחה מלאה, מתגלגל, ואז להרתיח בדיוק 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
צנצנות ניקוז, טבעות, ועפעפיים. תערובת צ 'ילי מצקת לתוך צנצנות חמות בתוך 1/8 אינץ' של הדף. (
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
תן לכל ריבה נוספת להתקרר, ולאחר מכן לשרת או לצנן אטום עד 2 שבועות.) נגב צנצנת rims נקי. מכסים בטבעות ומכסים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
הגנה על הידיים עם מחזיקי סיר, הפוך צנצנות מלאות על מגבת במשך 5 דקות. פנה ימינה. כל 5 דקות, להפוך צנצנות מעל עד ריבה יש להגדיר זרעים מופצים באופן שווה, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
12
תן לריבה להתקרר לפחות עוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
13
לשרת, או לאחסן עד 2 שנים.