מרמלדת לימון מאיר
Meyer Lemon Marmalade is a ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 65 מנות. תבלין זה יש 51 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנצנות מסוג מייסון, לימונים של מאייר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Meyer Lemon Marmalade, Meyer Lemon Marmalade, ו Meyer Lemon Jinger Marmalade.
הוראות
חצי לימונים לרוחב ולהסיר זרעים. לקשור זרעים בשקית גבינה. רבע כל לימון חצי דק פרוסה.
שלב עם שקית של זרעים ומים בסיר כבד nonreactive 5 ליטר ולתת תערובת לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 24 שעות.
מביאים תערובת לימון לרתיחה מעל חום מתון. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד מופחת 4 כוסות, על 45 דקות. מערבבים בסוכר ומרתיחים על חום מתון, ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל קצף, עד כפית של תערובת ירד על ג ' ל צלחת קר, על 15 דקות.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של הדף. נגב חישוקים עם מטלית לחה וצנצנות חותם עם מכסים.
שים צנצנות בפחית אמבט מים או על מתלה להגדיר בסיר עמוק.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות צנצנות על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מרתיחים צנצנות, מכוסה, 5 דקות ולהעביר עם מלקחיים למתלה. צנצנות מגניבות לחלוטין.
* ריבה שומר, מאוחסן במקום קריר, חשוך, עד 1 שנה.