קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מרמלדת מאיר לימון ופולי וניל

מרמלדת מאיר לימון ופולי וניל
Meyer Lemon and Vanilla Bean Marmalade might been just the condiment you are search for. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1108 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, מלח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאייר לימון, עוגת גבינה וניל, Meyer Lemon - וניל שעועית ויסקי לרסק, ו Meyer Lemon Marmalade (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבודה על צלחת גדולה כדי לתפוס מיץ, לחתוך לימונים חצי לאורכו, ואז לרוחב דק מאוד. להשליך זרעים. לארוז מספיק לימונים וכל מיץ למדוד 2 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
העברה לסיר nonreactive גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 5 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
הסר מהחום; תן לעמוד חשוף בן לילה.
5
למדוד תערובת לימון (צריך להיות על 5 1/2 כוסות). חזור לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף כמות שווה של סוכר (כ 5 1/2 כוסות). לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים קמצוץ מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. צרף מהדק על מדחום ממתקים. שמירה על רתיחה פעילה והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, לבשל עד הטמפרטורה מגיעה 110°, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
8
העברה לצנצנות. כיסוי וצינה. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור בקירור. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)