קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

מרמלו-חזיר חזיר מזוגג

מרמלו-חזיר חזיר מזוגג
בשר חזיר מזוגג מרמלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 133 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ריבת חבושים-לימון, שיני שום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. נסו חזיר חזיר מזוגג, חזיר חזיר מזוגג, ו חזיר חזיר מזוגג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב תחילה 4 מרכיבים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
3
מפזרים חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מניחים חזיר על תבנית מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברישים חצי מתערובת המרמלדה באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מברישים את תערובת המרמלדה שנותרה על חזיר; אופים 5 דקות נוספות או עד שמדחום רושם 155 או עד למידת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.