קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מרנג פטריות

מרנג פטריות
אם יש לכם מלח, חלבונים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג פטריות, מקצפת, ו מרנג בלקברי.

הוראות

1
התאם שני מתלים כדי לחלק את התנור לשלישים. מחממים את התנור ל 107°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף ולהכין שקית צנרת עם קצה גדול, עגול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה של מיקסר במהירות נמוכה med, לנצח את הלבנים במשך כחצי דקה, עד שהם מתחילים לקבל קצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את המלח ואת הקרם של טרטר. להגביר את המהירות כדי מתון לנצח עוד דקה עד הלבנים להחזיק צורה רכה. המשך להכות על בינוני ולהתחיל להוסיף את הסוכר, כף אחת בכל פעם, להכות 1/2 דקה בין תוספות. כאשר חצי הסוכר נוספה, להוסיף את הוניל, להמשיך להכות, ולחדש הוספת הסוכר כפי שהיית לפני. כאשר כל הסוכר נוספה, להגדיל את המהירות גבוהה ומכה במשך 7 עד 8 דקות או עד מרנג הוא נוקשה מאוד ואת הסוכר הוא מומס (לשפשף כמה בין שתי אצבעות כדי להרגיש על עצבנות). בהתאם לכוח של המיקסר שלך, זמן ההכאה הכולל יהיה בין 15 ו 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
כדי להחזיק את הקלף במקום, מקציפים מעט מקצפת על כל אחת מפינות דפי האפייה ולוחצים על משטח הקלף כדי לדבוק.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אל תאפשר למרנג לעמוד. להתאים שקית מאפה גדולה (או שקית ziploc גלון עם הפינה מקוטעת) עם קצה עגול רגיל (1/2 עד 3/4 אינץ ' עובד הכי טוב) ולמלא את התיק עם מרנג. צינור הגבעולים על אחד גיליונות אפייה מרופדת, על ידי החזקת התיק בזווית ישרה קרוב הקלף ולחץ על מרנג החוצה בעדינות תוך העלאת השקית לאט ישר למעלה. הבסיס של גזע צריך להיות קצת יותר רחב לתמיכה. להחזיק את התיק ביד אחת ולהשתמש בסכין לחתוך את זרם מרנג עם השני. אם אתה מקבל נקודות קטנות על גבי אל תדאג, אתה יכול לגלח אותם לאחר האפייה באמצעות מטוס מיקרו. הגבעולים צריכים להיות 1-1 1/2 אינץ ' גבוה. מסננים את הקקאו דרך מסננת עדינה קלות על הגבעולים לחקות אדמה וצבע פטריות טבעי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נייר אורזנייר אורז
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים בתנור על המדף הגבוה. על פיסת קלף אחרת, לעצב את כובעי פטריות. מחזיק את התיק ישר וקרוב לסכל, לחץ על שטוח, אפילו סיבובים של מרנג. הכובעים צריכים ממוצע 1 1/2-2 אינץ ' בקוטר. לסובב את התיק משם בעת סיום כדי למנוע השארת בליטה על החלק העליון (חלקה עם סכין אם אתה עושה).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות או אפילו יותר, עד meringues ניתן להרים בקלות מן רדיד ואת תחתית הם המשרד למגע. ככל שהם אופים יותר, יבש יותר הם (וטוב יותר הם גם) אבל הם לא צריכים להיות מותר חום בכלל כפי שהוא ישפיע על הטעם. לכבות את החום, להניע את דלת התנור לפתוח מעט, ולאפשר את meringues להתייבש עוד יותר כמו התנור יורד להתקרר לחלוטין, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר את הקציפות מהקלף. הם עשויים להיות ממוקמים על פיסת נייר נקי, או קלף. מיד, בעוד מרנג הם פריכים מאוד, להשתמש במטגן כדי לגלח את כל הנקודות על צמרות הגבעולים, מה שהופך משטחים קטנים, שטוחים על גבי להדבקה קלה על צמרות.
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
תשקול עוז אחד. של שוקולד לכל חמש כמוסות פטריות שיש לך. קוצצים את השוקולד בגסות ומחממים אותו על פני דוד כפול עד שהוא נמס לחלוטין וחלק (לא מעל 46°). כבה את החום כדי למנוע שריפה. אפשר לשוקולד לרדת ל-91 ° F לפני השימוש. (אתה יכול לעשות את זה על ידי הוספת שוקולד טמפ חדר נוסף)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
החזק כובע פטריות במהופך ולהשתמש בכפית כדי להפיץ שכבה דקה של שוקולד סביב הצד השטוח של הכובע. לדבוק בגזע למרכז הכובע בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מניחים את הפטרייה, בצד הגבעול בקרטון ביצים ריק כדי לייצב אותו. להקפיא את הקרטון, רק עד השוקולד מוגדר לחלוטין (זה ילך מבריק כדי מט) אבל כבר לא (הלחות תהרוג את meringues).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
12
להסיר ולאחסן בטמפרטורת החדר.
13
אין לאחסן את הפטריות במיכל אטום. הם צריכים להיות מאוחסנים תחת שכבות של קלף, במקום קריר ויבש מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות