מרנג קפה קרמל
אם יש לכם חלבונים ביצה 30 דקות, סוכר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. נסו מרנג קפה, מרנג קפה מיני, ו מרנג קפה עם גלידת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים תנור ל 260°. ramekins שמן קל.
מערבבים יחד 1 כוס סוכר ו 2 כפות אבקת אספרסו בקערה קטנה. לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
להוסיף תערובת סוכר קצת בכל פעם, מכות, ואז להגדיל את המהירות גבוהה ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרנג כפית לתוך ramekins, ויצרו פסגות מתערבלות עדינות בצמרות. מסדרים ramekins על תבנית אפייה ואופים עד meringues הם מעט נפוח וצל כהה, 4 עד 5 דקות (meringues עדיין יהיה רך מאוד).
להעביר ramekins למתלה מגניב 30 דקות, ואז להירגע לפחות 3 שעות. (Meringues יהיה deflate מעט למשוך מן הצדדים של ramekins.)
מערבבים יחד 1/4 כוס מים הנותרים כף אבקת אספרסו בכוס קטנה.
להביא הנותרים 1/2 כוס סוכר הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה ב 1-עד 1 1/2-ליטר סיר כבד, ערבוב עד הסוכר הוא מומס ושטיפת כל גבישים מצד מחבת עם מברשת מאפה טבול במים. מרתיחים סירופ, בלי לערבב, בעדינות מסתחרר מחבת, עד תערובת הוא קרמל זהב עמוק.
הסר מהחום ושופך בזהירות בתערובת אספרסו (נוזל יהיה בועה וקיטור), ולאחר מכן מערבבים עד בשילוב טוב (במידת הצורך, מערבבים מעל חום נמוך עד הקרמל הוא מומס).
מעבירים סירופ לקערה חסינת חום וקריר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
ממש לפני ההגשה, לנצח קרם עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
טפטוף כל מרנג עם 1 כף סירופ העליון בנדיבות עם קצפת.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות, כמה סופרמרקטים, ואת
קטלוג בייקר (800-827-6836; bakerscatalogue.com).
** זמין בכמה חנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (800-274-3435 או 212-688-4220).
* חלבוני הביצה במתכון זה לא יהיה מבושל באופן מלא, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* Meringues יכול להיות מקורר, מכוסה באופן רופף, עד 6 שעות.* סירופ יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.