קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מרנג קקאו שקדים

מרנג קקאו שקדים
Meringues שקדים Cocoan עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים טחונים, שוקולד מריר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מרנג קקאו עם פירות יער, מרנג שוקולד שקדים, ו מרנג אוכמניות שקדים.

הוראות

1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 149°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים יחד את הסוכר של הממתקים, השקדים הטחונים ואבקת הקקאו לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עבודה עם מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (ודא הקערה נקייה ויבשה ללא דופי), מקציפים את החלבונים ביצה ומלח במהירות בינונית עד הלבנים הם אטומים. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה ולהמשיך שוט כמו שאתה מוסיף סוכר על 1 כף בכל פעם. ואז שוט עד הלבנים הם חזקים להחזיק פסגות נוקשות. הם עדיין צריכים להיות מאוד נוצצים. לנצח את הוניל, ולהסיר את הקערה מן המיקסר. עם מרית גומי גדולה, במהירות אך בעדינות לקפל את החומרים יבשים, ואחריו שוקולד קצוץ ושקדים קלויים. הלבנים באופן בלתי נמנע ינתקו כשאתם מקפלים את המרכיבים היבשים -- פשוט נסו לעבוד במהירות ולהשתמש בנגיעה קלה, אז אתם מנטרלים אותם מעט ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
השתמש מרית כפית בזהירות הבלילה לתוך שקית Ziploc בגודל גלון. אטמו את השקית וגזרו חור של 1/2 אינץ 'מהפינה כדי להעביר את הבלילה על גבי סדיני האפייה, תוך השארת כ-2 אינץ' בין התלוליות. אבק את צמרות המרנג קלות מאוד עם סוכר מנופה של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן, מבלי לפתוח את דלת התנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ואופים במשך 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את גליונות האפייה מהתנור ולאפשר למרנג להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, לקלף את מרנג מסדינים אפייה. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®