מרנג קקאו שקדים
Meringues שקדים Cocoan עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים טחונים, שוקולד מריר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מרנג קקאו עם פירות יער, מרנג שוקולד שקדים, ו מרנג אוכמניות שקדים.
הוראות
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 149°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון.
מנפים יחד את הסוכר של הממתקים, השקדים הטחונים ואבקת הקקאו לקערה ומניחים בצד.
עבודה עם מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (ודא הקערה נקייה ויבשה ללא דופי), מקציפים את החלבונים ביצה ומלח במהירות בינונית עד הלבנים הם אטומים. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה ולהמשיך שוט כמו שאתה מוסיף סוכר על 1 כף בכל פעם. ואז שוט עד הלבנים הם חזקים להחזיק פסגות נוקשות. הם עדיין צריכים להיות מאוד נוצצים. לנצח את הוניל, ולהסיר את הקערה מן המיקסר. עם מרית גומי גדולה, במהירות אך בעדינות לקפל את החומרים יבשים, ואחריו שוקולד קצוץ ושקדים קלויים. הלבנים באופן בלתי נמנע ינתקו כשאתם מקפלים את המרכיבים היבשים -- פשוט נסו לעבוד במהירות ולהשתמש בנגיעה קלה, אז אתם מנטרלים אותם מעט ככל האפשר.
השתמש מרית כפית בזהירות הבלילה לתוך שקית Ziploc בגודל גלון. אטמו את השקית וגזרו חור של 1/2 אינץ 'מהפינה כדי להעביר את הבלילה על גבי סדיני האפייה, תוך השארת כ-2 אינץ' בין התלוליות. אבק את צמרות המרנג קלות מאוד עם סוכר מנופה של ממתקים.
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן, מבלי לפתוח את דלת התנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ואופים במשך 1 שעה יותר.
הסר את גליונות האפייה מהתנור ולאפשר למרנג להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, לקלף את מרנג מסדינים אפייה. לאחסן במיכל אטום.