מרנג שוקולד ותותים
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? מרנג שוקולד ותותים יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, אבקת קקאו, סוכר של קונדיטור ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרנג שוקולד צ'יפס עם תותים, מקצפת עם שמפניה תותים עלומים ויום נישואים, ו מרנג עם תותים וקצפת (Schaum Torte).
הוראות
מחממים תנור ל 325°. בקערה, לשלב תותים, 2 כפות סוכר מגורען וחומץ. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד פסגות טופס.
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח; להכות לשלב. לאט להוסיף הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מפזרים קקאו על תערובת ביצה; שוט עד רק בשילוב.
מורחים לתוך 6 תלוליות, 3 אינץ ' כל אחד, על נייר קלף מרופד אפייה. הפוך הזחה באמצע כל מרנג כך הצדדים הם 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים בתנור, להפחית את הטמפרטורה עד 300° ואופים עד מרנג יבש מבחוץ ורך במרכז, 50 דקות. מגניב על סדינים. באמצעות מיקסר חשמלי, קצפת וסוכר קונדיטור. Meringues העליון באופן שווה עם תערובת ברי, קצפת ושוקולד.