מרנג שקדים עם גרגרי קיץ
מרנג שקדים עם גרגרי קיץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך קרם כפול, פטל, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלסלות מרנג שקדים עם קרם לימון וגרגרים, דובדבנים-פירות יער מרנג טורט, ו גרגרי בר מוקפים בקצפת.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מפזרים את השקדים על תבנית אפייה וצולים במשך 6-8 דקות עד הזהב. מאוד גס לטחון אותם במעבד מזון קטן, ולאחר מכן להפריש. תנור נמוך ל 160C / מאוורר 140c / גז
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה שאינו מקל.
לנצח את החלבונים ביצה בקערת ערבוב נקי בקפדנות עד פסגות נוקשות נוצרו. טיפ במחצית הסוכר והכה שוב עד פסגות נוקשות נוצרים שוב. באמצעות כפית מתכת, לקפל בזריזות את הסוכר שנותר כפית בכל פעם, ואחריו רוב השקדים (לשמור על קומץ קטן בחזרה). להטות את מרנג על גיליון מרופד ולהפיץ אותו די גס למעגל 20cm. לפזר על השקדים השמורים.
אופים עבור 20 דקות, להפחית את הטמפרטורה כדי 140c / 120c מאוורר / גז 1, ואז אופים עבור 40 דקות נוספות.
תן למרנג להתקרר בתנור עם הדלת פתוחה או בצד כרצונך.
בעוד מרנג הוא אפייה, ואם אתה רוצה להוסיף את הזוהר של אדווה פטל על השמנת, לעשות כמה כפות של טהור על ידי לחיצה 125g של פטל דרך מסננת.
כאשר מתקרבים לרגע הרכבה, מקציפים את השמנת עד רך ומעונן. אדווה קלות דרך כמחצית, או יותר, של פטל טהור דרך השמנת. אתה יכול לשרת את השאר בנפרד בצד.
מניחים את הקצפת על צלחת נאה. כפית את הקצפת בנדיבות על הקצפת. חותכים את התותים באופן אקראי. ערימת פירות יער על גבי השמנת, ולהציע כל פירות הנותרים בנפרד. לנפות את הסוכר הדובדבן. קח לשולחן וקוד קידה.