קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מרנג שקדים עם גרגרי קיץ

מרנג שקדים עם גרגרי קיץ
מרנג שקדים עם גרגרי קיץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך קרם כפול, פטל, הדובדבן סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלסלות מרנג שקדים עם קרם לימון וגרגרים, דובדבנים-פירות יער מרנג טורט, ו גרגרי בר מוקפים בקצפת.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את השקדים על תבנית אפייה וצולים במשך 6-8 דקות עד הזהב. מאוד גס לטחון אותם במעבד מזון קטן, ולאחר מכן להפריש. תנור נמוך ל 160C / מאוורר 140c / גז
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לנצח את החלבונים ביצה בקערת ערבוב נקי בקפדנות עד פסגות נוקשות נוצרו. טיפ במחצית הסוכר והכה שוב עד פסגות נוקשות נוצרים שוב. באמצעות כפית מתכת, לקפל בזריזות את הסוכר שנותר כפית בכל פעם, ואחריו רוב השקדים (לשמור על קומץ קטן בחזרה). להטות את מרנג על גיליון מרופד ולהפיץ אותו די גס למעגל 20cm. לפזר על השקדים השמורים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
אופים עבור 20 דקות, להפחית את הטמפרטורה כדי 140c / 120c מאוורר / גז 1, ואז אופים עבור 40 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן למרנג להתקרר בתנור עם הדלת פתוחה או בצד כרצונך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד מרנג הוא אפייה, ואם אתה רוצה להוסיף את הזוהר של אדווה פטל על השמנת, לעשות כמה כפות של טהור על ידי לחיצה 125g של פטל דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
כאשר מתקרבים לרגע הרכבה, מקציפים את השמנת עד רך ומעונן. אדווה קלות דרך כמחצית, או יותר, של פטל טהור דרך השמנת. אתה יכול לשרת את השאר בנפרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מניחים את הקצפת על צלחת נאה. כפית את הקצפת בנדיבות על הקצפת. חותכים את התותים באופן אקראי. ערימת פירות יער על גבי השמנת, ולהציע כל פירות הנותרים בנפרד. לנפות את הסוכר הדובדבן. קח לשולחן וקוד קידה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים