מרסלה עוף טימין
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, קמח, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. צלע ראשונה צלויה עם טימין ומרסלה, פטריות מוקפצות עם יין מרסלה וטימין, ו רביולי מרסלה עוף בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי.
מוסיפים קמח ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל; לנער לציפוי. הניחו בצד.
במחבת גדולה הקפיצו גזר ופלפל צהוב בשמן 1-1 / 2 כפיות למשך 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים שום ומלח ופלפל הנותרים; לבשל 1 דקה יותר.
מעבירים לשתי צלחות הגשה; שמור על חום.
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית. מבשלים עוף 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד; מניחים מעל ירקות.
מוסיפים יין טימין למחבת; מבשלים במשך דקה 1, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, מרלו
פינו נואר, שרדונה ומרלו הם הבחירות המובילות שלי למרסלה עוף. עוף ברוטב שמנת יכול להתאים יפה עם שרדונה. עם הפטריות האדמתיות והרוטב הכהה יותר, מרסלה עוף בהחלט יכולה להכיל יין אדום כמו מרלו או פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.