קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

מרסלה עוף טימין

מרסלה עוף טימין
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, קמח, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. הציון הזה די טוב. צלע ראשונה צלויה עם טימין ומרסלה, פטריות מוקפצות עם יין מרסלה וטימין, ו רביולי מרסלה עוף בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים קמח ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל; לנער לציפוי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
במחבת גדולה הקפיצו גזר ופלפל צהוב בשמן 1-1 / 2 כפיות למשך 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים שום ומלח ופלפל הנותרים; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מעבירים לשתי צלחות הגשה; שמור על חום.
6
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית. מבשלים עוף 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד; מניחים מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים יין טימין למחבת; מבשלים במשך דקה 1, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, מרלו

פינו נואר, שרדונה ומרלו הם הבחירות המובילות שלי למרסלה עוף. עוף ברוטב שמנת יכול להתאים יפה עם שרדונה. עם הפטריות האדמתיות והרוטב הכהה יותר, מרסלה עוף בהחלט יכולה להכיל יין אדום כמו מרלו או פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.