מרעה פולנטה עם שעועית ובוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, עלה דפנה, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מרעה פולנטה"צ'יפס".
הוראות
1
מוסיפים את השום, פלפל ופטריות ומוסיפים מעט מלח. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד פטריות לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את המרק, בוק צ ' וי, שעועית, ובזיליקום, מערבבים היטב, ומכסים. לבשל במשך כ 5 דקות, עד בוק צ ' וי הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בוק צ ' וי.
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מגישים גבי קוביות פולנטה, מפוזר עם פרמזן טבעוני, אם תרצה בכך.