מרפקים נטולי גלוטן ® ברילה עם פטריות מעורבות ומרק נקניקיות איטלקי
מרפקים ללא גלוטן ® ברילה עם פטריות מעורבות ומרק נקניק איטלקי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: נקניק איטלקי פנה: טוב ללא גלוטן, תבשיל פסטה איטלקי ללא גלוטן, ו ברוקולי Rabe & נקניק איטלקי (פחמימות & ללא גלוטן).
הוראות
בסיר מרק גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה.
בינתיים, במחבת, שום מטגן עם שמן זית ורוזמרין במשך דקה אחת או עד צהוב מעט.
מוסיפים פטריות וקמח עד להשחמה קלה.
להוסיף נקניק ו לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים פטריות ונקניק לתוך מרק; מערבבים שעועית, עגבניות ומרפקים ללא גלוטן® ברילה. מבשלים חצי מהזמן המומלץ על הקופסה.
תן למרק לנוח עשר דקות לפני ההגשה. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם פטרוזיליה ושמן זית מטפטף על גבי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיקיני קיאנטי קלאסיקו]()
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו