מרק אורז בר משיי וקרם
גשו לסופר וקנו אורז, סלרי, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ביסודיות אורז בר. בסיר להביא אורז בר להרתיח, 1/2 כפית מלח, ומים. להפחית חום ומבשלים 30 עד 45 דקות או עד מכרז.
ממיסים חמאה, מוסיפים בצל וסלרי. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות עד ירקות רכים (להימנע ירקות בראונינג). מערבבים 2 כפיות מלח, פלפל, וקמח.
הסר מהחום ולהוסיף חלב, ערבוב עד הקמח מעורבב היטב.
חזור לחום נמוך. לבשל, לערבב כל הזמן, עד מרק מתעבה.
מוסיפים את אורז בר מבושל ומבשלים כמה דקות כדי לערבב טעם.
מגישים חם, מעוטר בעירית קצוצה.