את המתכון של מרק אטריות עוף של אמא אפשר להכין תוך שעה ו-25 דקות בערך . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 410 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצה, פלפל, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 61% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק פטריות של אמא , מרק אטריות עוף אסייתי ומרק אטריות עוף ומיסו ראמן .
הוראות
1
בתנור הולנדי, מבשלים עוף במים; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר עוף מעצמות; להשליך עצמות. הסר שומן ממרק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס; להוסיף למרק עם שאר המרכיבים מלבד האטריות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא מכסה, במשך 50-60 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פפרונצ'יני, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
בינתיים, לאטריות, מניחים קמח בקערה קטנה ויוצרים גומה במרכז. מערבבים יחד את שאר החומרים; יוצקים היטב. עובדים את התערובת בידיים ויוצרים בצק. ללוש 5-6 דקות.
מכסים ומניחים לנוח 10 דקות. על משטח מקומח, מרדדים בצק לריבוע בעובי של 1/16 עד 1/8 אינץ' וחותכים לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מבשלים אטריות במי מלח רותחים במשך 2-3 דקות או עד שהן מוכנות.