קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מרק אספרגוס עם גבינת עיזים עשב

מרק אספרגוס עם גבינת עיזים עשב
מרק אספרגוס עם גבינת עיזים עשב לוקח בערך 58 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 149 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, עלי בזיליקום, כרישה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה די טוב. מתכונים דומים: אספרגוס ומרק כרישה עם גבינת עיזים, נפוליאון עם גבינת עיזים עשב ואספרגוס, ו מרק עגבניות קיץ עם גבינת עיזים עשב.

הוראות

1
גבינת עיזים: מרפדים נייר אפייה קטן בנייר אפייה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בעזרת מזלג, בקערה קטנה, שלבו את גבינת העיזים והבזיליקום לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעזרת כף עוגיות של 1/2 אונקיה או כף עגולה מרוססת בתרסיס בישול שמן צמחי, גורפים את גבינת העיזים לכדורים ומסדרים על תבנית האפייה המוכנה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גליל פירותגליל פירות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מרק: בתנור הולנדי או בסיר גדול מחממים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הכרישה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לריכוך, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מוסיפים את המרק, האספרגוס והבזיליקום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגבירו את האש לגבוהה והביאו את התערובת לרתיחה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים עד שהאספרגוס רך, כ -15 דקות. בעזרת בלנדר טבילה מערבבים את המרק לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור את המרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
להגשה: מצקת את המרק לקערות רדודות ומקשטים בגבינת העיזים העשבתית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
7
הערה של קוק: ניתן למחית את המרק גם על ידי מצקת, בקבוצות, למעבד מזון או בלנדר ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.