מרק אפון עם חמאה עם לחם מטוגן במחבת
מרק האפונה החמאה עם לחם מחבת בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אפונים, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות לובסטר חמאתיות לתינוק שלך, Enoki פטריות וונטון מרק W / גריל בייבי בוק צ'וי, ו קישואים, קישואים, קישואים, קישואים, וטומה בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, לשלב אפונה, חמאה, מרק ובצל. אם האפונה אינה שקועה בנוזל, להוסיף רק מספיק מים כדי לכסות אותם. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ 7 עד 10 דקות, או עד הבצלים רכים מספיק כדי מחית האפונה הם עדיין ירוק בהיר.
בזמן שהאפונה מתבשלת, צלו את הלחם.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה במשך 3 דקות.
יוצקים קצת שמן זית על צלחת גדולה.
מפזרים שמן עם מלח ואז לטבול חתיכות של לחם במהירות משני הצדדים לתוך השמן. לחם גריל עד חרוך מעט וחם, כ 3 דקות לכל צד.
באמצעות בלנדר טבילה, בלנדר עומד*, או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם.
מגישים כל קערה עם מנה של שמנת חמוצה על גבי לחם בגריל בצד.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.