מרק בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק בטטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו בטטות, חמאה, פלפל צ'יפוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק בטטה, מרק בטטה, ו מרק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החמאה לסיר מרק גדול על חום בינוני גבוה. לאחר החמאה נמסה והופך קצף, להוסיף את השום, בצל וג ' ינג ' ר ו לטגן עד רך וריחני, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את פלפל צ ' יפוטלה ו לטגן במשך 1 דקה יותר תוך שבירת אותו עם כף עץ.
מוסיפים את מרק העוף, סיידר תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה המתוקים הם במכרז, על 20 דקות.
מחית את המרק באמצעות בלנדר טבילה עד חלקה וקטיפתי. לסיים על ידי ערבוב בשמנת הכבדה. למעלה כל קערה עם שמנת חמוצה אם משתמשים.