מרק בטטה ושעועית לבנה עם פסטו מרווה-אגוז
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מלח, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק בטטה עם פסטו אגוז, שעועית לבנה ומרק דלעת עם פסטו מרווה, ו בטטה, כרוב ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המרק, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף כרישה למחבת; לבשל 8 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 10 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מערבבים ב chard, פלפל, מלח, שעועית; לבשל 3 דקות או עד chard wilts.
הסר מהחום; מערבבים במיץ לימון.
כדי להכין את הפסטו, לשלב גבינה ושאר החומרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 6 קערות; העליון כל מנה עם כ 2 כפיות פסטו.