קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות96
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בטטה ושעועית לבנה עם פסטו מרווה-אגוז

מרק בטטה ושעועית לבנה עם פסטו מרווה-אגוז
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מלח, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק בטטה עם פסטו אגוז, שעועית לבנה ומרק דלעת עם פסטו מרווה, ו בטטה, כרוב ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המרק, לחמם תנור הולנדי על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
הוסף כרישה למחבת; לבשל 8 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים 10 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מערבבים ב chard, פלפל, מלח, שעועית; לבשל 3 דקות או עד chard wilts.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
Chard שוויצריChard שוויצרי
מלחמלח
4
הסר מהחום; מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
5
כדי להכין את הפסטו, לשלב גבינה ושאר החומרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 6 קערות; העליון כל מנה עם כ 2 כפיות פסטו.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטופסטו
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
מצקתמצקת