מרק בצל צרפתי VII
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי השביעי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 382 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו באגט, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מטגנים בצל עד חום עמוק, כ -20 דקות. מערבבים במרק ויין, באמצעות כף עץ כדי לגרד את תחתית הסיר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מחומם דרך.
מחממים תנור על הגדרת broiler. מרק מצקת לתוך קערות הגשה אטומות לחום. מעל כל קערה עם פרוסת לחם, ומפזרים גבינה.
מניחים תחת מטלית חמה עד גבינה מותכת מעט השחמה.