מרק בצל צרפתי סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי ליפול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 345 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-20 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, בצל, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר סיר איטי על נמוך, ולשים במחצית החמאה להמס.
מוסיפים את הבצלים והתפוחים; מכסים ומבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
לאחר זמן הבישול הוא מעלה תפוחים ובצל רכים, לשפוך את הברנדי, מרק עוף סיידר תפוחים. הגדר את התנור האיטי גבוה ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד רותח.
מערבבים יחד את הקינמון, הסוכר והחמאה הנותרת.
פרוסים על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים בצד קינמון לחם על תבנית אפייה, ו לצלות עד קלוי, כ 3 דקות.
מוציאים מהתנור, הופכים את הפרוסות כך שהקינמון נמצא בתחתית.
מפזרים גבינת גאודה על החלק העליון וחוזרים אל המטגן עד שהגבינה נמסה.
מרק מצקת לתוך קערות הגשה העליון עם פרוסות של טוסט, בצד גבינה עד לשרת.