קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

מרק בצל צרפתי עם ציר בקר ביתי

מרק בצל צרפתי עם ציר בקר ביתי
מרק בצל צרפתי עם ציר בקר ביתי הוא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 981 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חמאה, טימין, צלעות בקר קצרות ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק בצל צרפתי עם ציר בקר ביתי, מרק בצל צרפתי עם בקר ושעורה, ו ציר בקר ביתי.

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')4שרימפס וורידיםמרק הבשר של אמאמרק הבשר של אמא454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרשל ציר בקר *(קנה או עשה-ראה את המתכון של אמא שלי למטה)של ציר בקר *(קנה או עשה-ראה את המתכון של אמא שלי למטה)42 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות של לחם צרפתי בגרילפרוסות עבות של לחם צרפתי בגריל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה (או תערובת של חמאה ושמן זית)חמאה (או תערובת של חמאה ושמן זית)3פטרניפס; 3 בצלים; 2 גזרים2 סלרי (עם עלים) כולם קצוצים גספטרניפס; 3 בצלים; 2 גזרים2 סלרי (עם עלים) כולם קצוצים גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש (או יותר-שוב, אתה מחליט)יין לבן יבש (או יותר-שוב, אתה מחליט)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח (אני מוסיף כפית + / - של הרבס דה פרובינציה, פפריקה, אבקת שום ופלפל שחור גרוס טרי מדי)קמח (אני מוסיף כפית + / - של הרבס דה פרובינציה, פפריקה, אבקת שום ופלפל שחור גרוס טרי מדי)1אוראו ממולאים כפוליםטימין (אני אוהב טרי-השתמש ב -3 כפיות אם טרי)טימין (אני אוהב טרי-השתמש ב -3 כפיות אם טרי)4largesבצל פרוס דק ו -3 או 4 שיני שום מרוסקותבצל פרוס דק ו -3 או 4 שיני שום מרוסקות2מלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת גרוייר מגורדתגבינת גרוייר מגורדת4שרימפס וורידיםשמן זית שום / בזיליקום (להברשה על הלחם הצרפתי לפני הצלייה)שמן זית שום / בזיליקום (להברשה על הלחם הצרפתי לפני הצלייה)4שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל טחון טרי לפי הטעםמלח ים ופלפל טחון טרי לפי הטעם11 כף אורגנו מיובש[אופציונלי + / - אתה מחליט על שרי טוב (קרם בריסטול של הארווי!)[אופציונלי + / - אתה מחליט על שרי טוב (קרם בריסטול של הארווי!)3טיפותמעט רוטב טבסקומעט רוטב טבסקו3בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., בוז ' ולה

ניתן לשלב מרק בצל צרפתי עם פינו גריג 'יו ובוז' ולה. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריגיו. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה קוונטין של שמורת פינו גריגיו יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב הזוכה קוונטין של שמורת פינו גריגיו יין
אלברטינה מדליית זהב הזוכה קוונטין של שמורת פינו גריגיו יין
הכי טוב כשמגישים קר. יין טעים שיש בו טעמים של תפוח, אגס ומלון. ניחוחות פרחוניים של פריחת תפוז.