מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט
מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט Dijon עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1049 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן כל אחד. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך בצל, שרי, חומץ בלסמי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחומץ בלסמי הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול, צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי, ו פיצות מיני בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת דו-צדדית גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הקורנית, בצל ועלי דפנה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים נמוך ואיטי עד קרמל עמוק בצבע ומתוק מאוד, 35 עד 40 דקות. Deglaze עם שרי, ערבוב וגירוד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מוסיפים את המרקם.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
טוסט הלחם בתנור. למעלה עם תערובת הבצל והגבינות. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס ותשחה קלות.
מערבבים את החומץ, דבש, מיץ לימון רדוד בקערה גדולה ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
מקציפים את החרדל ואז את EVOO; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הירוקים וזורקים למעיל עם הרוטב.
מגישים את הפיצות עם הסלט.
הערה של קוק: ציפוי הבצל יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש. לחמם עם התזה של מים כדי לשחרר.