מרק בצל תפוחי אדמה דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.1 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מים, חומץ ביין אדום, גבינה שוויצרית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק בצל תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה ובצל אביבי ומרק קרם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום למרק, מטגנים בצל על אש בינונית בשמן במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותו קומקום, בשר בקר חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את המים, תפוחי האדמה, החומץ, החמין, המלח, הפלפל והבצל השמורה; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)