קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מרק בקר וירקות

מרק בקר וירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק בקר וירקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מגישים מיד או מעבירים למיכלי מקפיא. ניתן להקפיא עד 3 חודשים.
3
לשימוש במרק קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
4
מעבירים לסיר. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה