מרק בקר וירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק בקר וירקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו סדרת מרק בקר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מגישים מיד או מעבירים למיכלי מקפיא. ניתן להקפיא עד 3 חודשים.
לשימוש במרק קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מעבירים לסיר. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד לחימום.