מרק בקר ושעורה הוא מנה עיקרית המתאימה ל-8 סועדים. תמורת 1.82 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . לכו לחנות וקנו גזר, חמאה, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
1
בסיר הולנדי, מטגנים את הגזר, הסלרי והבצל בחמאה עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את ציר המים, המים, הבשר, העגבניות, השעורה, המלח, הבזיליקום, האורגנו והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שעורה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את האפונה. מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים