מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה הוא מנה עיקרית ללא מוצרי חלב . מנה אחת מכילה 136 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-9 סועדים . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סטייק בקר עגול, שמן קנולן, אפונה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעתיים ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
בסיר אפייה הולנדי, משחימים את הבשר בשמן; מסננים. מוסיפים את ציר הבקר, מים, שעורה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה.
מוסיפים את הגזרים, הסלרי, הבצל והפטרוזיליה; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 45 דקות או עד שהבשר והירקות רכים. מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב.