קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

מרק ברווז ושרימפס

מרק ברווז ושרימפס
המתכון ברווז גאמבו שרימפס יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 75 שעות. במנה עיקרית זו יש 1897 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ברווז ואויסטר גאמבו, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברווז יבש, ואז עור זין של ברווז בכל רחבי עם קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שמן חום בסיר כבד 6 ליטר רחב על חום גבוה בינוני, ואז ברווז חום ב 3 קבוצות, צד העור למטה, מתהפך פעם אחת, 8 עד 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר ברווז לקערה ויוצקים ומשליכים את כל אבל 1/4 כוס שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח שומן בסיר. לבשל רביכה, ערבוב כל הזמן עם מרית עץ או כף, עד משחימים היטב (גוון כהה יותר חמאת בוטנים), על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים בצל, סלרי, פלפלים, עלי דפנה ומלח ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים מרק, מים וברווז עם כל מיצים שנצברו בקערה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הברווז הוא רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר גאמבו מחום, ולאחר מכן להעביר ברווז ללוח חיתוך עם כפית מחוררת לגרוס בשר לחתיכות גדולות, השלכת עצמות ועור. שומן רזה מפני השטח של גמבו, ואז לחזור ברווז לגמבו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומערבבים שרימפס, בצל ירוק, קאיין. מבשלים גמביה עד שרימפס הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מרק גמביהמרק גמביה
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מגישים גאמבו על אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
מרק גמביהמרק גמביה
1
מרק גמביה, ללא שרימפס, בצל ירוק, קאיין, ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהוסיף שרימפס, בצל ירוק, ו קאיין ומבשלים עד שרימפס רק מבושל דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מרק גמביהמרק גמביה