מרק ברוקולי
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, מרק ברוקולי עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 355 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל, מלח כשר, חצי וחצי ועלי טימין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. נסו מרק שעועית לבנה טוסקנית עם ברוקולי ראבה – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, מרק שעועית לבנה טוסקנית עם ברוקולי ראבה – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו מרק כרובית ו / או ברוקולי (מרק 0 נקודות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני, על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את תפוח האדמה, הטימין, המלח והמרק ומביאים לרתיחה. כוונו את האש לשמירה על רתיחה עדינה, ובשלו ללא כיסוי עד שתפוח האדמה רך במזלג, כ -10 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים במשך 3 דקות.
מחית את המרק בקבוצות בבלנדר או בעזרת בלנדר טבילה. מחזירים מרק לסיר ומוסיפים את השמנת. מביאים לרתיחה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם תוספות אופציונליות.
תוספות אופציונליות: פרמזן מגולח, צ ' דר מגורר או בייקון מפורר .