קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

מרק בשר עשיר עם גזר

מרק בשר עשיר עם גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר עשיר עם גזר. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . אם יש לך קורנית sprig, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק ירקות עשיר, מרק עשיר וקרם Tonkotsu ראמן, ו Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים צלעות קצרות, שאנקים, בצל, סלרי וגזר מרובעים במחבת צלייה גדולה חסינת אש וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
לעטוף פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים בגבינה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
4
להעביר בשר (עם עצמות) וירקות קלויים לסיר 6-8 ליטר ולהוסיף 12 כוסות מים, מלח, זר garni. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף deglazing נוזלי סיר, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף קצף. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 5 כוסות, 7 עד 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
העברת תערובת לקערה מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר שומן. לחמם תערובת בסיר נקי מעל חום מתון עד חם. השלך צלעות בקר (בשר ועצם), ולאחר מכן להעביר צלעות קצרות מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך עצמות ושומן. דק קוצצים צלעות קצרות ושמורות עבור טרין. אם לא להשתמש בבשר בתוך 1 שעה, צמרמורת, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
יוצקים מרק למרות מסננת בכותנה מצופה לתוך סיר 1 1/2 ליטר ו לרפרף את כל השומן שנותר. מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים גזר חתוך בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים מסננת ולחלק בין כוסות demitasse, ולאחר מכן להוסיף מרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
* בשר וירקות יכול להיות מקורר מרק עד 1 יום.* מרק יכול להיות מתוח 4 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומתבלים לפני השימוש. (גזר לקוביות גלם צ ' יל בשקית ניילון אטומה עד מוכן לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר