מרק בשר עשיר עם גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר עשיר עם גזר. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . אם יש לך קורנית sprig, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק ירקות עשיר, מרק עשיר וקרם Tonkotsu ראמן, ו Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
מורחים צלעות קצרות, שאנקים, בצל, סלרי וגזר מרובעים במחבת צלייה גדולה חסינת אש וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב, בערך 1 שעה.
לעטוף פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים בגבינה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
להעביר בשר (עם עצמות) וירקות קלויים לסיר 6-8 ליטר ולהוסיף 12 כוסות מים, מלח, זר garni. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
הוסף deglazing נוזלי סיר, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף קצף. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 5 כוסות, 7 עד 8 שעות.
העברת תערובת לקערה מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
הסר שומן. לחמם תערובת בסיר נקי מעל חום מתון עד חם. השלך צלעות בקר (בשר ועצם), ולאחר מכן להעביר צלעות קצרות מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך עצמות ושומן. דק קוצצים צלעות קצרות ושמורות עבור טרין. אם לא להשתמש בבשר בתוך 1 שעה, צמרמורת, מכוסה.
יוצקים מרק למרות מסננת בכותנה מצופה לתוך סיר 1 1/2 ליטר ו לרפרף את כל השומן שנותר. מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח.
מבשלים גזר חתוך בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד רך, על 4 דקות.
מסננים מסננת ולחלק בין כוסות demitasse, ולאחר מכן להוסיף מרק.
* בשר וירקות יכול להיות מקורר מרק עד 1 יום.* מרק יכול להיות מתוח 4 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומתבלים לפני השימוש. (גזר לקוביות גלם צ ' יל בשקית ניילון אטומה עד מוכן לבשל.)