קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

מרק בשר עשיר עם גזר

מרק בשר עשיר עם גזר
מרק בשר עשיר עם גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 499 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוק בשר קצר, בשרני, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה די טוב. נסו מרק בשר עשיר עם גזר, מרק ירקות עשיר, ו מרק עשיר וקרם Tonkotsu ראמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים צלעות קצרות, שאנקים, בצל, סלרי וגזר מרובעים במחבת צלייה גדולה חסינת אש וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
לעטוף פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים בגבינה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
4
להעביר בשר (עם עצמות) וירקות קלויים לסיר 6-8 ליטר ולהוסיף 12 כוסות מים, מלח, זר garni. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ירקירק
מיםמים
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סירסיר
5
הוסף deglazing נוזלי סיר, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף קצף. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 5 כוסות, 7 עד 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
העברת תערובת לקערה מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הסר שומן. לחמם תערובת בסיר נקי מעל חום מתון עד חם. השלך צלעות בקר (בשר ועצם), ולאחר מכן להעביר צלעות קצרות מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך עצמות ושומן. דק קוצצים צלעות קצרות ושמורות עבור טרין. אם לא להשתמש בבשר בתוך 1 שעה, צמרמורת, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
יוצקים מרק למרות מסננת בכותנה מצופה לתוך סיר 1 1/2 ליטר ו לרפרף את כל השומן שנותר. מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
9
מבשלים גזר חתוך בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מסננים מסננת ולחלק בין כוסות demitasse, ולאחר מכן להוסיף מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
1
* בשר וירקות יכול להיות מקורר מרק עד 1 יום.* מרק יכול להיות מתוח 4 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומתבלים לפני השימוש. (גזר לקוביות גלם צ ' יל בשקית ניילון אטומה עד מוכן לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
מרקמרק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc