מרק בשר עשיר עם גזר
מרק בשר עשיר עם גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 499 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוק בשר קצר, בשרני, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה די טוב. נסו מרק בשר עשיר עם גזר, מרק ירקות עשיר, ו מרק עשיר וקרם Tonkotsu ראמן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
מורחים צלעות קצרות, שאנקים, בצל, סלרי וגזר מרובעים במחבת צלייה גדולה חסינת אש וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב, בערך 1 שעה.
לעטוף פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים בגבינה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
להעביר בשר (עם עצמות) וירקות קלויים לסיר 6-8 ליטר ולהוסיף 12 כוסות מים, מלח, זר garni. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
הוסף deglazing נוזלי סיר, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף קצף. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 5 כוסות, 7 עד 8 שעות.
העברת תערובת לקערה מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
הסר שומן. לחמם תערובת בסיר נקי מעל חום מתון עד חם. השלך צלעות בקר (בשר ועצם), ולאחר מכן להעביר צלעות קצרות מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך עצמות ושומן. דק קוצצים צלעות קצרות ושמורות עבור טרין. אם לא להשתמש בבשר בתוך 1 שעה, צמרמורת, מכוסה.
יוצקים מרק למרות מסננת בכותנה מצופה לתוך סיר 1 1/2 ליטר ו לרפרף את כל השומן שנותר. מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח.
מבשלים גזר חתוך בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד רך, על 4 דקות.
מסננים מסננת ולחלק בין כוסות demitasse, ולאחר מכן להוסיף מרק.
* בשר וירקות יכול להיות מקורר מרק עד 1 יום.* מרק יכול להיות מתוח 4 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומתבלים לפני השימוש. (גזר לקוביות גלם צ ' יל בשקית ניילון אטומה עד מוכן לבשל.)