מרק גבינת תפוחי אדמה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 270 קלוריות . תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לך מים, תפוחי אדמה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 51% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות , מרק גבינת תפוחי אדמה הכי טוב בקערת לחם ומרק גבינת תפוחי אדמה שמנת .
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה תפוחי אדמה, בצל, מים ומלח. להפחית את החום; מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. אין לנקז; לרסק מעט. מערבבים פנימה חלב.