מרק גזר ובזיליקום קלוי עם דונקרים של גבינה בגריל
גזר קלוי מרק בזיליקום עם דונקרים גבינה בגריל לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 605 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 33 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, יוגורט יווני, בצל וידאלי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק גזר ובזיליקום קלוי עם דונקרים של גבינה בגריל, מרק בזיליקום עגבניות קל קלוי עם גבינה בגריל, ו דונקרים גבינה בגריל חריף.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את הגזר, הבצל והשום למגש, מזלפים את שמן הזית ומתבלים בקורט מלח ופלפל גדול. לזרוק הכל ביחד אז זה נחמד מצופה. צולים עד שהם רכים וזהובים בכתמים, כ-45 דקות.
מוסיפים לסיר 4 כוסות מרק העוף ומביאים לרתיחה. מוציאים את השום מקליפתם ומוסיפים לתבנית הרוטב עם הגזר והבצל הקלויים. מבשלים הכל יחד במשך 15 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום בסוף הבישול. מחית עד לקבלת תערובת חלקה על ידי הוספת קבוצות לבלנדר או באמצעות בלנדר טבילה.
מוסיפים את המרק שנותר, מעט בכל פעם, כאשר מחית כדי לשחרר אותו מעט.
מגישים בקערות עם מעט שמנת חמוצה או יוגורט יווני הסתחררו פנימה ודנקרי גבינה בגריל בצד.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. מחלקים את הגבינה בין 4 פרוסות הלחם ומעליהם את 4 הפרוסות האחרות.
מורחים את החלק החיצוני של הלחם במיונז.
מוסיפים את הכריכים לתבנית ומבשלים עד להזהבה והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות מכל צד. פורסים לדונקרים ומגישים עם המרק.