מרק גזר לבן עם כרישה ופטרוזיליה הוא מתאבן המשמש 6. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 930 אוהדים. אם יש לכם ציר עוף, גזר לבן, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: מרק גזר לבן עם קרם פטרוזיליה, לביבות תפוחי אדמה מתוקים עם Fetan ו כרישה, ו סלט גזר לבן מגולח עם פטרוזיליה.
הוראות
1
לבשל כרישה בחמאה:
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
מחממים חמאה בסיר של 4 עד 6 ליטר בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף כרישה קצוצה, לזרוק מעיל עם החמאה. כאשר הכרישות מחוממות מספיק כך שהם מתחילים לרחוש במחבת, להנמיך את החום נמוך ולכסות את המחבת. מבשלים עד רך, אבל לא נותן הכרישה חום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף גזר לבן, שמן, מלח, מלאי, מים, גרידה:
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
5
מוסיפים את גזר לבן ושמן זית, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שמן זית, לקלייה
6
מפזרים על המלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הוסף את המניה והמים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מוסיף את הרצועות של גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
9
מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהגזר הלבן רך לחלוטין, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
10
הסר וזרוק את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
11
מוסיף את הפטרוזיליה. פירה המרק עד חלקה, או על ידי שימוש בבלנדר טבילה או על ידי עבודה בקבוצות עם בלנדר סטנד-אפ. אם באמצעות בלנדר עומד, למלא את הקערה לא יותר מחצי הדרך, להחזיק את המכסה על קערה בלנדר, ולהתחיל מיזוג במהירות הנמוכה ביותר. החזר את המרק הטחון לסיר.