מרק גמביה
מרק גמביה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1030 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לכו לחנות ותביאו נקניקיות, עוף, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
בסיר תחתית כבד או תנור הולנדי, לחמם 1 כוס שמן בוטנים על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. לאט לאט לטאטא את הקמח עד משולב באופן מלא, מה שהופך את רביכה. מכסים את הסיר, מניחים בתנור ומבשלים 2 שעות, מקציפים כל 15 דקות.
בסיר גדול, להוסיף את העוף כולו, כנפי עוף, בצל קצוץ 3 וקומץ של גרגרי פלפל שחור.
הוסף מספיק מים כדי לכסות את העוף על ידי 4 אינץ ' ולהביא לרתיחה. להנמיך את החום ולתת להתבשל עד העוף כולו מבושל, על 2 שעות. תוציא את כל העוף, תשאיר את הכנפיים להרתיח עוד שעה. כאשר העוף כולו הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר ולהניח בצד. מסננים את המניה, משליכים את כל המוצקים, כולל הכנפיים. צריך להיות לך בין 6 ל-8 כוסות.
בסיר גדול, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום זהוב, כ 6 דקות, הופך פעם אחת.
הסר את הנקניק ולהפוך את החום עד בינוני.
מוסיפים את הנותרים 2 בצל קצוץ ומבשלים עד מתרכך, על 8 דקות.
לטאטא את רו, לאט להוסיף את המניה ומבשלים כ 30 דקות.
מוסיפים את העוף שמורות נקניק ומבשלים כ -20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מה הופך את המתכון הזה באמת לשיר: שאל כל חדש אורליאני והם יגידו לך גאמבו הוא על כל רביכה. נתתי לך את הסוד לגרסה מושלמת אך קלה. כמו כן, עוף אורגני הוא חובה כאן. יש לו הרבה יותר טעם מאשר רוב המותגים המיוצרים בייצור המוני שנמצאו בחנויות מכולת.
BYOC: במיה הוא מרכיב מסורתי גאמבו, כך שאם זה בעונה, קוצצים לחתיכות 1/3 אינץ ' ולהוסיף כאשר אתה מוסיף את העוף שמור. לפעמים אני מוסיף כרוב קצוץ רק כדי לוודא שאני מקבל הירקות שלי ב.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. תערובת אלברינו סנטיאגו רואיז עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![תערובת Santiago Ruiz Albarino]()
תערובת Santiago Ruiz Albarino
בהיר וצהוב בהיר. האף אינטנסיבי ומורכב לראווה ניחוחות של פירות (תפוח, אגס, משמש), עשבי תיבול (ורבנה לימון, אניסיד) הערות מינרליות. בעל גוף מלא, המורכבות הפירותית שלו חוזרת בשילוב עם מינרליות של אבן רטובה על החיך לפני סיום ארוך ופריך. השילוב של חמישה זני ענבים מקומיים ריאס Baixas עושה את זה יין עם אופי ייחודי ייחודי.