מרק גמביה "גדול וקל"
גשו לסופר וקנו את הפלפל, התיבול הקראולי, הקמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גדול וקל" גאמבו, גדול וקל" גאמבו, ו קרוק-סיר קל גמביה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 4 עד 6 ליטר, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. מערבבים בהדרגה קמח עם להקציף; לבשל 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד הקמח הוא בצבע שוקולד. (לא לשרוף תערובת.)
להפחית חום בינוני. מערבבים בצל, פלפל, סלרי, תיבול קריאולי ושום. לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים במרק.
מוסיפים עוף, נקניק ואפונה שחורה עיניים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שרימפס; לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס הם ורודים.