מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו
מרק גרגיר הנחלים עם גבינה כחולה ומאפי קשיו דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצק עלים מוכן מגולגל, תפוחי אדמה, גבינה דנית, וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. מתכונים דומים: בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, כריכי גבינה כחולה בגריל עם אגוזי מלך וגזרת נחלים, ו פטריות בר, גרגיר נחלים וטארט גבינה כחולה.
הוראות
תנור חום 220C / מאוורר 200C / גז 7 וגריז 2 גיליונות אפייה גדולים. לפרום את הבצק, מברשת עם חלב לפזר חצי ממנו עם גבינה אגוזי קשיו. מקפלים את הבצק מעל כריך תערובת אגוז ולחץ בחוזקה.
חותכים לרצועות דקות 16-18 לאורך האורך הארוך ביותר. להרים כל רצועה, לסובב קצת, ואז שכב מעט בנפרד על דפי אפייה.
אופים במשך 10 דקות עד הזהב. הרם על מדף קירור ברגע שהם יוצאים מהתנור כדי לעצור אותם מלהידבק למגשים. הם יחזיקו מעמד שבוע בקופסת שימורים. להחזיר להם את התנור במשך כמה דקות כדי לחמם דרך.
כדי להכין את המרק, מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה במשך 5 דקות עד שמתחילים להתרכך.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז יוצקים את החלב והמלאי. מביאים לרתיחה ואז לכסות ולהוריד את החום. עונה ולהשאיר להתבשל במשך 10 דקות או עד תפוחי אדמה מבושלים.
לארוז את גרגיר הנחלים לתוך בלנדר או מעבד מזון גדול לשפוך על תערובת תפוחי אדמה חם. להתמזג עד חלקה ואז לחזור למחבת לחמם.
מגישים כל מנה בקערות קטנות או כוסות עם 2 מהמאפים. את השאר אפשר לאכול עם משקאות בהזדמנות אחרת.