קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו

מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו
מרק גרגיר הנחלים עם גבינה כחולה ומאפי קשיו דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצק עלים מוכן מגולגל, תפוחי אדמה, גבינה דנית, וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. מתכונים דומים: בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, כריכי גבינה כחולה בגריל עם אגוזי מלך וגזרת נחלים, ו פטריות בר, גרגיר נחלים וטארט גבינה כחולה.

הוראות

1
תנור חום 220C / מאוורר 200C / גז 7 וגריז 2 גיליונות אפייה גדולים. לפרום את הבצק, מברשת עם חלב לפזר חצי ממנו עם גבינה אגוזי קשיו. מקפלים את הבצק מעל כריך תערובת אגוז ולחץ בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים לרצועות דקות 16-18 לאורך האורך הארוך ביותר. להרים כל רצועה, לסובב קצת, ואז שכב מעט בנפרד על דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים במשך 10 דקות עד הזהב. הרם על מדף קירור ברגע שהם יוצאים מהתנור כדי לעצור אותם מלהידבק למגשים. הם יחזיקו מעמד שבוע בקופסת שימורים. להחזיר להם את התנור במשך כמה דקות כדי לחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
כדי להכין את המרק, מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה במשך 5 דקות עד שמתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז יוצקים את החלב והמלאי. מביאים לרתיחה ואז לכסות ולהוריד את החום. עונה ולהשאיר להתבשל במשך 10 דקות או עד תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
לארוז את גרגיר הנחלים לתוך בלנדר או מעבד מזון גדול לשפוך על תערובת תפוחי אדמה חם. להתמזג עד חלקה ואז לחזור למחבת לחמם.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים כל מנה בקערות קטנות או כוסות עם 2 מהמאפים. את השאר אפשר לאכול עם משקאות בהזדמנות אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון