קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו

מרק גרגיר הנחלים עם גבינות כחולות ומאפי קשיו
מרק גרגיר הנחלים עם גבינה כחולה ומאפי קשיו דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש בצק עלים מוכן מגולגל, תפוחי אדמה, גבינה דנית, וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור סתיו. מתכונים דומים: בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, כריכי גבינה כחולה בגריל עם אגוזי מלך וגזרת נחלים, ו פטריות בר, גרגיר נחלים וטארט גבינה כחולה.

הוראות

1
תנור חום 220C / מאוורר 200C / גז 7 וגריז 2 גיליונות אפייה גדולים. לפרום את הבצק, מברשת עם חלב לפזר חצי ממנו עם גבינה אגוזי קשיו. מקפלים את הבצק מעל כריך תערובת אגוז ולחץ בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים לרצועות דקות 16-18 לאורך האורך הארוך ביותר. להרים כל רצועה, לסובב קצת, ואז שכב מעט בנפרד על דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך 10 דקות עד הזהב. הרם על מדף קירור ברגע שהם יוצאים מהתנור כדי לעצור אותם מלהידבק למגשים. הם יחזיקו מעמד שבוע בקופסת שימורים. להחזיר להם את התנור במשך כמה דקות כדי לחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כדי להכין את המרק, מטגנים את הבצל בחמאה במחבת גדולה במשך 5 דקות עד שמתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז יוצקים את החלב והמלאי. מביאים לרתיחה ואז לכסות ולהוריד את החום. עונה ולהשאיר להתבשל במשך 10 דקות או עד תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
לארוז את גרגיר הנחלים לתוך בלנדר או מעבד מזון גדול לשפוך על תערובת תפוחי אדמה חם. להתמזג עד חלקה ואז לחזור למחבת לחמם.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים כל מנה בקערות קטנות או כוסות עם 2 מהמאפים. את השאר אפשר לאכול עם משקאות בהזדמנות אחרת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o