קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 446 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 951 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ צדפות, קורנית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
מחממים שמן וחמאה בתחתית סיר גדול (6-qt) בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין, אם משתמשים בו, ומגבירים את החום, מבשלים, שנחשף עד שהיין מצטמצם בחצי. (אם לא באמצעות יין, להוסיף 1/4 כוס מים עם מיץ צדפות.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מוסיפים את תפוחי האדמה, מיץ צדפות, עלה דפנה, טימין, מלח ופלפל, ותבלינים המפרץ הישן. (תפוחי האדמה צריכים להיות רק בקושי מכוסה בנוזל בסיר. אם לא, להוסיף מים כך שהם.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להביא לרתיחה, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד תפוחי האדמה כמעט נעשה, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
קרם חום: בסיר נפרד, לחמם את הקרם עד מהביל (לא רותח).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים את הדג לסיר תפוחי האדמה ומוסיפים את השמנת המחוממת. חזור לתנור. מבשלים על אש נמוכה, חשוף, עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים עין על החום! אם אתה משתמש קרם כבד ישר אתה צריך להיות מסוגל בקלות רבה יותר כדי למנוע קימורים, גם אם המרק מתחיל לרתוח. אבל אם אתה מחליף שמנת קלה, חצי וחצי, או חלב, התערובת תהיה קרסול סביר אם הוא מקבל ליד נקודת רתיחה (אחת הסיבות שאני אוהב להשתמש קרם כבד ישר).
מרכיבים שתצטרך
קרם בהירקרם בהיר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
3
שמור על הטמפרטורה כך שזה בקושי מקבל מעלה אדים, אבל לא רותח.
4
כאשר הדג הוא רק מבושל דרך, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מערבבים את הפטרוזיליה. הטעמים ישתפרו אם המרק יניח 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
6
מגישים עם לחם פריך או קרקרים צדפות (לא לגרסה ללא גלוטן).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ

מרק דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.