קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
בויאבז הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 979 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אתה צריך קערה, כמו סנאפר, פילה דגים רכיכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

מרכיבים

1זר garni עם גבעול סלרי 1זר garni עם גבעול סלרי 18פרוסותפרוסות דקות לחם צרפתי בן יוםפרוסות דקות לחם צרפתי בן יום8ריבס, קצוץ טרי או קפואלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורךלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורך1גדולמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושוםמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושום8ריבס, קצוץ טרי או קפואבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידיםבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטניםמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטנים1בצל צהוב בינוני, קצוץדגים חמים או ציר עוףדגים חמים או ציר עוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1קטןנורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק1kgsפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזהפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזה22-3 שיני שום, קצוץ דק2-3 שיני שום, קצוץ דק4שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך2כרישה, פרוס דקכרישה, פרוס דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים וולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים ו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1רצועהגרידה כתומהגרידה כתומה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחהמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה8ריבס, קצוץ טרי או קפואחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניהחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2(חוֹרֶף)Pernod (אופציונלי)Pernod (אופציונלי)8ריבס, קצוץ טרי או קפואכמו התפשטות על כריך או כמו טבילהכמו התפשטות על כריך או כמו טבילה1כדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערהכדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערה1קטןצ'ילי אדום חם וטריצ'ילי אדום חם וטרי1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואוחסילון, מוכן לפי הצורךוחסילון, מוכן לפי הצורך8ריבס, קצוץ טרי או קפואכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מוליםכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מולים4קורנית ספרינגס, עלה דפנה 1קורנית ספרינגס, עלה דפנה 11חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4עגבניות, עור, זרע, וקצוץעגבניות, עור, זרע, וקצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוגמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוג8ריבס, קצוץ טרי או קפואמרק דגיםמרק דגים8ריבס, קצוץ טרי או קפואומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעונייםומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעוניים8ריבס, קצוץ טרי או קפואלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחתלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחת8ריבס, קצוץ טרי או קפואמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונהמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמעט, ערבוב מדי פעםמעט, ערבוב מדי פעם8ריבס, קצוץ טרי או קפואשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולותשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולות1-2 כפות שמן זית כתית מעולהRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימיםRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימים