קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות81
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
אם יש לך שמן זית, חוטי זעפרן, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומברישים את שני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים עד קריספ, כ -30 דקות. לשפשף 1 צד של כל טוסט עם צד לחתוך של שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
לצלול לובסטר קפיצת ראש לתוך סיר 6-8 ליטר של מים רותחים, ואז לבשל, מכוסה, 2 דקות מרגע הלובסטר נכנס למים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר לובסטר עם מלקחיים למסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להשליך מים חמים בסיר. שים לובסטר בתבנית אפייה רדודה. לסובב את הציפורניים עם פרקי אצבעות מהגוף, ולאחר מכן לפצח טפרים עם פטיש או מערוך טפרים נפרדים מפרקי האצבעות. חצי גוף וזנב לאורך דרך פגז עם מזמרה מטבח, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך פגז לחתיכות 2 אינץ'. להזמין מיצי לובסטר המצטברים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מבשלים עגבניות, בצל ושום בשמן בסיר מנוקה 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 5-7 דקות. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מערבבים תפוחי אדמה לתוך עגבניות עם בריכות שומר, עלה דפנה, זעפרן, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים חתיכות עבות יותר של דגים וזרגים למרק ומבשלים, מכוסה, 2 דקות. מערבבים במולים, שרימפס, לובסטר, כולל מיצים, ודגים הנותרים ומבשלים, מכוסה, עד שהם מבושלים רק דרך ומולים פתוחים לרווחה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
6
מערבבים 3 כפות מרק מן המרק לתוך rouille עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
מסדרים 2 קרוטונים בכל אחד מ-6 עד 8 קערות מרק עמוקות. בזהירות להעביר דגים פירות ים מן המרק כדי קרוטונים עם כפית מחוררת, ואז מצקת קצת מרק עם ירקות על מאכלי ים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
קרוטוניםקרוטונים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
8
למעלה כל מנה עם 1 כפית רוביל ומגישים שארית בצד.

מרכיבים

12פרוסות12 עד 16 (עבה 1/2 אינץ') פרוסות באגט12 עד 16 (עבה 1/2 אינץ') פרוסות באגט1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות או צדפות קטנות וקשוחות, מקורצפותצדפות או צדפות קטנות וקשוחות, מקורצפות2(חוֹרֶף)מלח ים גסמלח ים גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשברי שומר קצוצים דק (לפעמים נקרא אניס)שברי שומר קצוצים דק (לפעמים נקרא אניס)1קילוגרםפילה דג לבן (כגון monkfish, turbot, snapper אדום, בס פסים, פורגי, לוקוס, ו / או בקלה), לחתוך לחתיכות 2 אינץפילה דג לבן (כגון monkfish, turbot, snapper אדום, בס פסים, פורגי, לוקוס, ו / או בקלה), לחתוך לחתיכות 2 אינץ2בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגים לבנים (או חנות-קנה)מלאי דגים לבנים (או חנות-קנה)1שן שום, חצוישן שום, חצוי4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לובסטר חילובסטר חי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים מעובדים, שפשף וכל זקן הוסרמולים מעובדים, שפשף וכל זקן הוסר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה רותחיםתפוחי אדמה רותחים0(יכול להיות או להרחיק)חוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס בפגזיםשרימפס בפגזים2largesעגבניות, קלופים וקצוצים גסעגבניות, קלופים וקצוצים גס1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה