אם יש לך שמן זית, חוטי זעפרן, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה ומברישים את שני הצדדים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים עד קריספ, כ -30 דקות. לשפשף 1 צד של כל טוסט עם צד לחתוך של שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
לצלול לובסטר קפיצת ראש לתוך סיר 6-8 ליטר של מים רותחים, ואז לבשל, מכוסה, 2 דקות מרגע הלובסטר נכנס למים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר לובסטר עם מלקחיים למסננת ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. להשליך מים חמים בסיר. שים לובסטר בתבנית אפייה רדודה. לסובב את הציפורניים עם פרקי אצבעות מהגוף, ולאחר מכן לפצח טפרים עם פטיש או מערוך טפרים נפרדים מפרקי האצבעות. חצי גוף וזנב לאורך דרך פגז עם מזמרה מטבח, ולאחר מכן לחתוך לרוחב דרך פגז לחתיכות 2 אינץ'. להזמין מיצי לובסטר המצטברים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מבשלים עגבניות, בצל ושום בשמן בסיר מנוקה 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 5-7 דקות. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מערבבים תפוחי אדמה לתוך עגבניות עם בריכות שומר, עלה דפנה, זעפרן, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים חתיכות עבות יותר של דגים וזרגים למרק ומבשלים, מכוסה, 2 דקות. מערבבים במולים, שרימפס, לובסטר, כולל מיצים, ודגים הנותרים ומבשלים, מכוסה, עד שהם מבושלים רק דרך ומולים פתוחים לרווחה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
6
מערבבים 3 כפות מרק מן המרק לתוך rouille עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
מסדרים 2 קרוטונים בכל אחד מ-6 עד 8 קערות מרק עמוקות. בזהירות להעביר דגים פירות ים מן המרק כדי קרוטונים עם כפית מחוררת, ואז מצקת קצת מרק עם ירקות על מאכלי ים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קישואים, לא קלופים וקצוצים
קרוטונים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק