מרק דגים מברמודה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כרישה, קורנפלור מעורבבים יחד, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל, פלפל, כרישה, גזר, סלרי, עגבניות קצוצות, ושום בחמאה בסיר כבד רחב 6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 10 דקות. מערבבים במלאי ומים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל במהירות, חשוף, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים בדגים, רסק עגבניות, עלה דפנה, שקית גבינה של allspice, טימין, רוטב פלפל חריף, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 20 דקות (דגים ייפרדו), ולאחר מכן תערובת רסטיר קורנפלור ומערבבים לתוך מרק. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ אודר
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
מערבבים צדפות, שרימפס, רוטב ווסטרשייר, ורום בעדינות ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דבש הדרים
4
הסר מהחום ולתת לעמוד מרק, מכוסה, 1 שעה. בעדינות לחזור רתיחה ומערבבים ברוטב פלפל שרי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.