מרק דגים זעפרן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים זעפרן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1278 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו מים, פולוק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: זעפרן צדפות מרק תירס, מרק בקלה עם זעפרן ותפוחי אדמה Fingerling, ו פשטידת דגים עם מחית זעפרן.
הוראות
בסיר גדול, מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולהוסיף במהירות את הבצל. לבשל til שקוף.
הוסף את כל הדגים לסיר (הדג יכול להיות מבושל או גלם)יחד עם המים. מביאים לרתיחה עדינה ולהפוך את החום למטה נמוך, רותח מכוסה, במשך כ 15 - 20 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך. זה ייתן לך מלאי דגים עשיר.למדוד 2 כוסות של מלאי הדגים, לשים בצד כל שנותר לשימוש עתידי. אם אין לך מספיק מניות, להוסיף מים לסימן 2 כוס ולהחזיר אותו לסיר עם הדגים וכו'.
הוסף את חצי & חצי, ערבוב אותו בעדינות כך שאתה לא לשבור את הדג הרבה.
מפזרים מלח ופלפל. אפשר לתערובת זו להרתיח עוד 15-20 minutes.At סוף זמן הבישול שלך, מערבבים את הזעפרן, ניתן להוסיף יותר עבור טעם עשיר יותר.הערה: אם אתה רוצה מרק סמיך יותר, לערבב קמח רסק מים ולהוסיף עקביות הרצוי. למרק דק יותר, תוסיף את שאריות הדגים שלך או מים.
מגישים חם יחד עם חתיכות של לחם פריך ושפע של חמאה!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.