מרק דגים עם לחם ורוויל הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך רוויל, כיכר שאור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מרק דגים ירקות עם רוויל, מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף חלקים ירוקים ולבנים של כרישה בנפרד בקערה של מים קרים, ולאחר מכן להרים עם כפית מחוררת להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 6 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל ירקות כרישה, בצל, סלרי וגזר, ערבוב, עד מתחיל לרכך, כ 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים זעפרן, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
זעפרן
5
מוסיפים עגבניות טריות ועגבניות טהורות ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6
מוסיפים יין ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים במלאי ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, חשוף, 30 דקות. בזהירות לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל-300F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום גבוה בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
לחם מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז גריל על כל הצדדים עד סימני גריל מופיעים. לקרוע לחם לחתיכות 3 אינץ מחוספס ואופים על תבנית אפייה באמצע התנור עד פריך בחוץ אבל רך בפנים, על 10 דקות. קרוטים מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מחממים חמאה בסיר כבד של 4 ליטר מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים חלק לבן של כרישה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.