מרק דגים קארי עם קרוט-tains (קרוטונים paleo)
מרק דגים קארי עם קרוטונים (קרוטונים paleo) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1420 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קארי, מלח, גודל האגודל חתיכת זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכונים דומים: מרק דגים + קרוטונים שאור מפרץ הישן, הודו מעושן ומרק בייקון עם פומפרניקל וקרוטונים חמוציות, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית.
הוראות
עבור chowder2 t קוקוס oil1 t cumin seeds1 t בראון חרדל seeds1 גודל אגודל חתיכה של ג ' ינג ' ר, דק minced1 בצל צהוב, קצוץ קטן 4 שיני שום, minced1 t אבקת קארי (מתוק או חם)1 t garam masala1 יכול מלא שומן קוקוס חלב 2 קילו לבן, דגים קשקשים (השתמשנו)מלח מ 1 סיד
עבור plantains קרו-tains2-3 ירוק, חתוך לקוביות small3 t קוקוס oilsalt
בסיר מרק בגודל בינוני, ממיסים את שמן הקוקוס על אש בינונית.
מוסיפים את הכמון ואת זרעי חרדל.
תן להם לרקוד סביב הסיר במשך דקה או שתיים ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום ובצל.
מוסיפים את אבקת קארי וגארם מסאלה. זרוק בפחית של חלב הקוקוס. מערבבים הכל כדי לשלב.עכשיו תוסיף את הדג. פשוט זרוק את כל הפילה לשם. מערבבים אותם בסיר, מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך. קח 2 מזלגות ולמשוך את הדגים לתוך פתיתים (בדיוק כמו אם היית מפרק חזה עוף או חזה בקר).
הסר את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הסיד.עבור קרו-טאינים (קרוטונים Paleo)במחבת סאוט גדולה, להמיס את שמן הקוקוס.
הוסף את פלנטנות חתוכות לקוביות. כמו תמיד, ככל שהקוביות קטנות יותר, כך הם יבשלו מהר יותר.
תן לטוגנים לטגן עד שהם מבושלים דרך ויש לי קרום נחמד בצד החיצוני. לא צריך לקחת יותר מ -15 דקות.בדיוק כמו קרוטונים רגילים, הקרוטונים טעימים יותר ביום שהם מיוצרים. לא שהם בלתי אכילים למחרת, הם פשוט לא פריכים כמו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.