אם יש לך מלאי ירקות מקוביה, עירית, חצי שומן קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, מרק צדפות ניו אינגלנד בהיר יותר, ו מרק צדפות קל יותר בניו אינגלנד, משפחה.
הוראות
1
מחממים 1 כף של השמן במחבת גדולה, עמוקה. עצה ב prosciutto ומטגנים במשך 2 דקות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר עם כפית מחוררת, נותן כל ניקוז שמן עודף בחזרה למחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאר השמן ומטגנים את הכרישה, שום, טימין ומפרץ במשך 2-3 דקות עד הכרישה מתחילים לרכך אבל שמירה על צבעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
יוצקים את המניה עם תוספת 100 מ " ל מים רותחים ולחץ בעדינות את תפוחי האדמה למטה, כך שהם פשוט מכוסים. מביאים לרתיחה. מרתיחים די במרץ, חשוף, מעל חום גבוה במשך 10 דקות עד תפוחי אדמה מבושלים כמעט. הנוזל היה צריך להתעבות מעט מאוד. לפזר את פתיתי צ ' ילי, קצת פלפל וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מנמיכים את החום בינוני ולהניח את פילה דג שלם על גבי תפוחי האדמה. מתבלים את הדגים בפלפל ולוחצים בעדינות לתוך המרק כך שהפילה רק שקוע במים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד הדג מבושל כמעט (העיתוי יהיה תלוי בעובי הפילה).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
הסר מהחום ולשבת עוד 5-10 דקות, כך הדג יכול לסיים את הבישול בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
הסר את הקורנית ועלי המפרץ. עדיין את החום, כף ב frache crme ו בעדינות לסובב סביב במרק עד שהוא נראה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
לשרת, לחמם בעדינות ובקצרה. מחלקים את תפוחי האדמה והדגים (לתת לדגים לשבור לחתיכות גדולות כפי שאתה מרים אותו מהמחבת) לקערות רחבות, רדודות. כפית את המרק סביב לפזר עם עירית, כמה עלי טימין ואת פרושוטו הפריך.
מרק דגים עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. תבשיל דגים, בהתאם למרכיבים, יכול להיות מזווג עם כל דבר מלבן פריך כמו סוביניון בלאן לרוזה נוצץ (במיוחד עבור bouillabaisse) לאדום חומצי כמו פינו נואר (במיוחד עבור cioppino). יין אחד אתה יכול לנסות הוא וויליאמס Selyem Westside Road שכנים פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 140 דולר.