קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מרק דגים שמנת

מרק דגים שמנת
מרק דגים מוקרם נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מלח, מים, פילה בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו מרק דגים שמנת, מרק דגים שמנת, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר מרק על אש בינונית עד בייקון הוא השחמה ופריך, על 8 דקות. מערבבים בצל לתוך בייקון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
יוצקים מים לתערובת בייקון ומערבבים תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
מיםמים
3
מניחים פילה בקלה לתוך תערובת מבעבעת ומבשלים עד הדג הוא אטום פתיתים בקלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה בקלהפילה בקלה
דגיםדגים
4
מערבבים חלב, התאדו חלב, חמאה, מלח ופלפל שחור לסיר. מביאים מרק לרתיחה; מסירים מחום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
פלפל שחורפלפל שחור
חמאהחמאה
חלבחלב
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.