מרק דלורית בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מרק חמאה קארי. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. 1718 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מעט כמון טחון, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, מרק דלורית בקארי, ו מרק דלורית בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כף שמן זית בסיר מניות גדול ועבה על אש בינונית.
מוסיפים מעט חמאה לשמן הזית.
עבודה בשתי קבוצות כדי לא להצטופף במחבת, להוסיף את סקווש butternut הקוביות למחבת. לזרוק מעיל כל הצדדים עם שמן.
מפזרים קצת מלח על הדלעת. ואז להתפשט בשכבה זוגית ולתת לבשל, ערבוב רק מדי פעם, כך הקצוות והצדדים לקבל השחמה קלה.
ייתכן שיהיה עליך להתאים את החום כדי להבטיח בראונינג, או למטה כדי למנוע שריפה או ייבוש החוצה.
הוסף עוד שמן וחמאה עבור קבוצות נוספות.
מטגנים את הבצלים, התבלינים, הג ' ינג ' ר:
מחממים כף נוספת של שמן זית בסיר, על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מוסיפים את אבקת הקארי, זרעי חרדל, כמון וג ' ינג ' ר טרי ומבשלים דקה או יותר. השתמש במרית שטוחה מעץ או מתכת כדי לגרד את כל חתיכות השחמה.
מוסיפים את הדלעת, המניה, המלח, ואז מבשלים: להחזיר את הדלורית לסיר.
מוסיפים את ציר העוף וכפית מלח. להגדיל את החום להביא לרתיחה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה, לכסות את הסיר. מבשלים 40 דקות עד סקווש הוא רך לחלוטין.
Purée המרק: השתמש בבלנדר טבילה (או בלנדר לקום שבו במקרה לעבוד בקבוצות) כדי למזג את המרק חלק.
מוסיפים יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך.
מגישים בקערות בודדות עם מנה של שמנת חמוצה וכוסברה קצוצה.