מרק דלעת ואגסים
Butternut Squash & Pear Soup הוא מזנון שמגיש 9. תמורת $1.21 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 225 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו שמנת קצפת כבדה, אבקת קארי, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק דלעת ואגסים: אוכל נוחות אמיתי , מרק דלעת ותפוחים , ומרק דלעת וטחינה .
הוראות
חותכים דלעת לשניים; להשליך זרעים.
מניחים את הדלעת החתוכה כלפי מטה ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-400 מעלות למשך 40-50 דקות או עד לריכוך. מצננים מעט; שולפים עיסת ומניחים בצד.
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את הקארי, השום, הג'ינג'ר והמלח; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את המרק, האגסים והדלעת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 30 דקות. מצננים מעט.
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים הכל למחבת; מוסיפים שמנת ומחממים. מלמעלה עם חומץ בלסמי ועירית אם רוצים.