מרק דלעת חמאה מתובל
מרק דלעת חמאה מתובל הוא מנה עיקרית שמגישה 12. תמורת 1.96 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, מים, מלח ודלעת חמאה. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת חמאה ותפוחים , מרק דלעת חמאה וטחינה , ומרק דלעת חמאה .
הוראות
חותכים דלעת לשניים; להשליך זרעים.
מניחים את הדלעת החתוכה כלפי מטה ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-400 מעלות למשך 40-50 דקות או עד לריכוך. מצננים מעט; שולפים עיסה ומניחים בצד.
בתנור הולנדי על אש בינונית, מבשלים ומערבבים בצל בשמן וחמאה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקינמון, הסוכר החום, הג'ינג'ר והשום; מבשלים עוד 2 דקות או עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את המרק, המים, המלח והדלעת השמורה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מצננים מעט מרק. לזרוק קינמון. בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים הכל למחבת ומחממים.
מפזרים כל מנה בפטרוזיליה.