מרק דלעת חמאה קארי עם קרם ליים
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו מרק דלעת חמאה קארי עם קרם ליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משמש 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מכלמתכונים דורשים שמנת, אבקת קארי, מיץ ליים, מלח ופלפל טחון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מרק דלעת חמאה עם זרעי דלעת קארי, מרק דלעת חמאה קארי, ו מרק דלעת חמאה קארי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה או בנייר אלומיניום.
מניחים דלעת חמאה, חתוכה כלפי מעלה, על תבנית האפייה המוכנה. מצפים את הצדדים החתוכים בשמן זית; מתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד דלורית רכה כאשר פירסינג במזלג, 45 דקות עד 1 שעה.
מוציאים את הדלעת מהתנור ומצננים מעט, כ -10 דקות.
גורפים בשר מדלעת חמאה קלויה ומעבירים לסיר; מוסיפים מרק, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת קארי, מלח ופלפל. הביאו את תערובת הסקווש לרתיחה עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות.
יוצקים תערובת סקווש לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה כלפי מטה; דופק כמה פעמים לפני היציאה לתערובת. פירה בקבוצות עד שהמרק חלק.
הקציפו שמנת חמוצה, מיץ ליים וגרידת ליים יחד בקערה עד שקרם ליים מעורבב באופן אחיד.
מגישים מרק בקערות; למעלה עם כף קרם ליים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אביניו קאווה ברוט רזרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![אביניו קאווה ברוט רזרבה]()
אביניו קאווה ברוט רזרבה
פירות לבנים בהירים לשלב עם הערות טוסט. על החיך היין טרי ותוסס.