קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

מרק הדגים של הגברת.

מרק הדגים של הגברת.
מרק הדגים של הגברת הוא ... pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך מולים, עגבניות רומא, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק הדגים של הגברת., הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים.

הוראות

1
לשטוף ולקרצף את המולים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.* קיטור במשך 6 עד 8 דקות או עד המולים פתוחים. תיפטר מכל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
חותכים את הדג לפרוסות עבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את השום, בצל, עגבניות, שומר, זעפרן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את מרק המולים לסיר ו 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיף את המים הרותחים ומיץ צדפות. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הסרטנים והדגים, וממשיכים לרתוח במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מוסיפים את המולים יחד עם השרימפס, ומרתיחים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
פורסים את הלחם הצרפתי, חמאה זה, וטוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12
מגישים את בויאבז בקערות בודדות גדולות מרופדות בלחם צרפתי קלוי; ערימת פירות הים ומצקת את המרק מעליו. למעלה כל קערה עם 1 כף חמאה. להעביר את הלחם הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
לחם צרפתילחם צרפתי
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת